Hotell

Hurdalsjøen Hotell - ditt kurs og konferansesenter

Hurdalsjøen Hotell - ditt kurs og konferansesenter
Rett nord for Oslo Lufthavn Gardermoen ligger Hurdalsjøen Hotell, et kurs og konferansesenter med moderne fasiliteter og en hjemmekoselig atmosfære. 
Beliggenheten ved vannet er bare en av våre fordeler. Her er flere;    
                                                                                                         
  • 111 værelser  - 203 sengeplasser
  • 21 møte- og grupperom
  • Svømmebasseng, badstue både inne og ute, utendørs boblebad og treningsrom
  • Restaurant m/ 190 sitteplasser, mulighet for chambre separé
  • Bar med alle rettigheter
Rommene

Rommene

Vi har 203 sengeplasser fordelt på 111 værelser.Les mer om Rommene

Restauranten

Restauranten

Restauranten har plass til 190 gjester. Her møtes du av smakfull, hjemmelaget mat, enten du er på konferanse eller holder privat selskap.Les mer om Restauranten

Veibeskrivelse

Hotellet ligger Ca. 25 km nord for Oslo Lufthavn Gardermoen. Skal du reise med bil fra Oslo, tar du E6 nordover. 

Du kan kjøre av ved Gardermoen eller fortsette på E6 fram til Eidsvoll Verk. Velger du avkjøring til Gardermoen, må du E16 rundt flyplassen og nordover. Ta av på riksvei 176 (skiltet til Hurdal). Etterhvert kommer du over på riksvei 120. Følg denne nordover langs Hurdalsjøen. Avkjøringen til hotellet er godt merket. Avstand fra Oslo sentrum er 75 km. Velger du å kjøre nordover på E6 (vegavgift) til Eidsvoll Verk (Shellstasjonene på Nebbenes) må du ta av her (avkjøringen er merket med Hurdal) og følge riksvei 180 til Hurdal sentrum. Ved rundkjøringen tar du sørover langs Hurdalssjøen - til du ser avkjøringen til Hotellet (ca. 5 km fra rundkjøringen). Kommer du nordfra på E6, må du ta av på 180 ved Eidsvoll verk og følge samme rute som er beskrevet ovenfor. 

 Offentlig kommunikasjon

Til Hurdalsjøen Hotell fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Holdeplass "flyterminalen nedre" og til Hurdal Kirke. Hurdalsjøen Hotell ligger ca 600 meter fra veien. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er holdeplass ved hotellet, men man står langs veien ved nedkjøringen til Hurdalsjøen Hotell. Det er ingen offentlig kommunikasjon i weekends, kontakt vår samarbeidspartner VIP Transportr på tlf  +47 988 70 000  eller e-post:  mail@viptransport.no for fastprisavtale.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
NB! Vi gjør oppmerksom på at rutetidene kan avvike og at vi ikke står ansvarlig for transport til eller fra Hurdalsjøen Hotell dersom rutetiden er feil. Gå inn på www.ruter.no/reiseplanlegger/rutetabeller/romerike-og-nittedal/ og søk opp rute 815.

Svømmebassenget

Svømmebassenget

Vårt flotte svømmebasseng er åpent fra kl. 07:00 til kl. 22:00 for hotellets gjester.Les mer om Svømmebassenget

Utendørs boblebad

Utendørs boblebad

Ikke bare helsebringende, men svært sosialt også!Les mer om Utendørs boblebad